Jobbig dag

Usch efter gårdagens kaos trodde jag att denna dagen skulle bli bättre. Men nej inte det började inte så där jättebra direkt. Maja väcker mig med att hon skriker å vill ha välling men det fick hon inte vilket hon straffade mig med genom att vägra klä på sig. Så ja fick tvinga henne att byta om från pyjamasen till kläderna. Ytterkläderna fick ja också sätta på henne under protester. Då var klockan så mycket att det bara var att lyfta upp henne och bära ner henne för trapporna, plocka ut vagnen å sätta henne i den. Sen fick ja småspringa till bussen. Vi hann rätt så precis å i det läget hade ja nu börjat känna av ryggen redan och huvet var inte vad den borde. Väl framme på dagis började bråket igen. Hon ville absolut inte lämnas på dagis imorse även fast hon var först och hade fröknarna för sig själv men eftersom min buss kom var det bara lämna henne skrikande och springa till nästa buss *suck* vi det här laget hade jag en riktigt fin ryggvärk och en dunkande huvudvärk. Det underlättade jue inte att jag kände av saknade efter Linn heller. Nu värker det i hjärtat varje gång jag tänker på henne. Känner hur tårarna bränner under ögonen varje gång. Fy faaaaaaan vad jag saknar henne nu.

När jag kom till kungsängen började nästa kaos. Tåg som gått sönder, tåg som blivit inställda samt en signal som gått sönder. Glad att ja tog bussen till kungsängen å inte till bro då vette tusan om ja kommit till jobbet före lunchen.

Har fixat ordning alla dekaler på centralen idag så nu ska dom väl fasiken få sitta kvar annars blir jag lite less på det här.

Nu ser jag framemot helgen för då kommer älsklingen till mig om han nu orkar det stackarn har jue gått och blivit sjuk. Men ja ser faktiskt mer framemot nästa helg förlåt Tommy men så är det. Då kommer äntligen min älskade dotter hem igen.
 
På freda ska ja till frissan undrar hur man ska göra. Har ingen aning om hur jag vill se ut i skallen längre. Min bror tycker att ja ska raka av mig allt å de skulle jue faktiskt underlätta en del men det är många som protesterat av den ideén så det är inget alternativ men hur det blir vette faaan tror ja ska ta me kameran så får morsan ta en före och en efter bild :p men men ja hoppas de blir bra =)

Klockan är bara tolv å ja e så otroligt trött idag undrar varför. Å kramperna i magen dom fortsätter kanske ska kolla vad det kan vara för något för visst har ja haft kramper tidigare i ett par dagar men de har hållit i sig en vecka snart. Men jag avvaktar ett litet tag till tills jag verkligen är säker på att det inte bara är vanliga kramper. Igår gick dagen väldigt fort tycker jag men idag känns det som om dagen går otroligt långsamt och idag har jag faktiskt haft en del att göra. Åkte till Älvsjö imorse för att hämta ut material jag behövde till centralen sen till centralen för att ta ner det gamla och sätta upp det nya. Efter det har jag hunnit med två tågsättsbyten dessutom så det känns som klockan egentligen borde vara mer men det är den inte. Så nu sitter jag bara här igen. Kanske kan smita lite tidigare idag me ska försöka i alla fall ;) nu ska ja ta å vila lite så man e pigg ikväll å orkar me dottern. Hoppas på att tv:n funkar ida orkar inte titta mer på Barbie nu :s

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: