Pride

Japp så idag gick första arbetspasset som volontär på stockholm pride av stapeln. Och trots att jag har vansinnigt ont i fötterna är jag ändå glad. Jag arbetar med ett gäng supertrevliga och glada människor. Och alla besökare som kommer är på gott humör och trevliga helt underbart. Även fast jag nekat folk har dom med ett leende gjort som dom blivit tillsagda och hur ofta bemöts man på ett sådant sätt i dagens läge??? Nä jag verkligen älskar alla pride besökare jag =)

Men jag är helt slut i kroppen och ligger redan i sängen väntar bara på att klockan skall bli tio för om lilltösen vaknar så gör hon det runt tio därefter så vet jag att hon sover och då kan jag också göra det. Känns meningslöst att somna nu och så vaknar hon om 20 minuter, fast då tänker säkert ni att om hon inte vaknar så har jag förlorat 20 minuter på det. Och det är visserligen sant men better safe than sorry ;) och med dom orden skrivna så vaknade tösen så det blev ett uppehåll på c:a fem minuter :p men nu kan jag med gott samvete lägga mig och sova imorgon är en ny dag och ett nytt arbetspass på priden =) sov gott alla....

Bra film över förväntan

Satt igår kväll å klagade över att det fanns ingenting att se på tv. Då bestämde jag mig ändå för att kolla in filmen på 3:an klockan 21 och det var en film med Sandra Bullock och Keanu Reeves. Den heter Huset vid sjön. Den handlade om två människor som bor i samma hus fast med två års mellanrum och av en märklig anledning kan skriva brev till varandra. Dom faller för varandra och fortsätter med sitt brevskrivande. Han levde år 2004 och hon i år 2006 det var märkligt alltihop men det var jättebra. Vill inte förklara för mycket om vad filmen handlar om för då förstör jag den för er som inte sett den och jag lovar den är värd att se. Fick min bror att se den med mig och han var skeptiskt till en början precis som jag men vi satt ändå båda två och kollade på den. När filmen var slut kunde vi enas om att det var en jättebra film trots en märklig handling.

Idag är jag ensam hemma för barnen är iväg med mormor Maria och "morfar" Micke. Dom åkte till Eskilstuna Zoo och jag fick stanna hemma. Hade tänkt att få arselet ur vagnen och städa men jag har absolut ingen ork till det. Däremot ska jag nog ta lite disk så jag kan laga mat ikväll. Gjorde iordning lasagne igår och den tog slut så ingen lunch för mig idag inte men jag hade tänkt att göra iordning en ny ikväll fick en massa köttfärssås kvar så varför inte. Fast vi ska äta spagetti  och köttfärssås ikväll. Men gör jag iordning lasagnen så får jag mat till resten av veckan som jag kan frysa in. Fick ost kvar också så det räcker till en ny ost sås. Jag ska nog ta och börja med det på en gång så att det hinner svalna till ikväll så att jag kan göra iordning det i portioner och frysa in. Blir lite lättare om allt är klart innan barnen kommer hem.

Imorgon ska barnen till dagis för jag ska till vårdcentralen och ta bort sygnen. Sen blir det hem och kanske städa då istället.

På onsdag öppnar pride park och då blir det till att jobba ser ni. Japp jag är volontär i årets Pride. jag ska jobba i huvudentrén till pride park. Hjärtligt välkommna förbi =)

Jag vill fortfarande ha in en massa citat som jag kan sätta på väggen i badrummet. Det ska vara citat som kan lyfta upp en i sin vardag om det skulle behövas....

22:a juli

Det har inte hänt så mycket sen sist jag skrev eftersom jag mest tagit det lugnt på grund av den senaste operationen jag hade förra veckan.

Däremot tog jag i fredags med mig min syster, bror och kompis på bio. Vi gick och såg Harry Potter och halvblodsprinsen. Jag har blivit lite av ett fan när det gäller Harry Potter hehe



Tyvärr måste jag säga att filmen var en besvikelse. Efter att ha sett trailern på den och hört så mycket om den hade jag förväntat mig en riktigt bra film speciellt eftersom jag faktiskt gillat dom andra filmerna. Specialeffekterna var jättebra dom ska jag inte klaga på och visst fanns det moment i filmen som var riktigt bra men jag hade förväntat mig mer det börjar ändå närma sig slutet nu. Det kändes som om handlingen i filmen inte kom förrns filmen faktiskt var slut och det var nog det som gjorde att det var en besvikelse. Jag har dessutom inte läst böckerna heller för läser man boken först blir filmupplevelsen något förstörd men nu kommer jag läsa boken för att se vad det är man missar när man ser filmen.

Vad har mer hänt då jo jag bestämde mig för att jag behövde en vägg i badrummet med citat som får en att må bättre så om man någon dag känner sig nere kan man gå in i badrummet och läsa på väggen medans man ändå sitter på toaletten och förhoppningsvis känna sig bättre efteråt.
Så jag kan jue efterlysa era favoritcitat nu så kanske dom hamnar på väggen =) skicka iväg en kommentar med erat favorit citat så meddelar jag vem som kommer upp på väggen...


16:e juli

Förlåt mig för att jag varit så konstig på sista tiden. Jag är ledsen om jag skrämt er men det var inte alls meningen jag var bara så himla rädd när jag hade så ont. Jag visste inte vad det var som var fel och kände att jag behövde säkerställa att allt skulle bli bra även om det inte gick bra för mig. Förlåt för att jag inte ringde men jag ville inte väcka någon. Försökte tänka på alla andra istället för vad jag själv behövde i just den stunden. Men allting slutade på ett bra sätt och jag är hemma igen något öm och lite smärtor men jag mår bra. Allt slutade till det bästa och jag är ändå glad att jag åkte.

Man ska inte tro att all smärta går över av sig självt utan man ska ta reda på var det kommer ifrån för det kan vara allvarligt. Jag hade visserligen bara ett bråck men det kan vara nog så illa ändå. hade jag väntat längre kunde jag åkt på tarmvred dessutom så jag ska vara glad att jag ändå begav mig iväg till akuten och fick svar på vad som var fel. Nu är jag hemma nyopererad igen men ändå bättre. Nu vet jag att smärtan jag känner nu kommer gå över och allt kommer bli bättre så länge jag inte åker på ett nytt bråck men det tror jag inte jag kommer göra för nu kommer jag vara riktigt försiktig kan jag lova....

9:e juli

Nu var de ett tag sen jag skrev sist men det har inte hänt så mycket i alla fall. Förutom att jag började jobba med en kill den 15:juni som är riktigt rolig vi har samma humor och kommer as bra överens. Hoppas vi fortsätter vara vänner efter att projektet är över. Har fått träffa hans fckvän och en kamrat till honom dom är lite svåra att läsa men förhoppningsvis blir det bättre när jag lärt känna dom bättre. Igår fick jag hem 2 nya spel så ja å Danne spelade Guitarr Hero world tour i typ 4 timmar å skoja inte att ja hade ont i handen efteråt. Men faan va kul de va =) nu är de dags att jobba lite. Kanske lägger upp lite bilder på gårdagens kaos hehe men de blir senare de.