Månda igen

Nu har jag varit ledig sen i fredags och fick ytterligare en dag ledig imorgon. Det kan behövas kan jag säga. Vet inte vad som är fel riktigt men av någon anledning kan jag inte sova. Har inte kunnat sova sen jag fick beskedet om morfar jag är så otroligt trött men sover gör ja inte. Snart får jag nog ta rekomendationerna från läkarna å köpa sömntabletter ändå men förhoppningsvis ska det inte behövas. Jag hoppas att nu när han är begravd ska jag kunna komma över det lättare och kunna gå vidare. Men det återstår jue att se. Jag ska i alla fall försöka sova ut i helgen om det går.

Ska göra tårta till nästa fredag också så jag måste börja planera redan nu för att ha allt jag behöver innan jag ska göra den. En kompis fästman fyller år å vill att jag ska göra tårta. Å jag säger jue inte nej jag tycker verkligen om att göra tårta =)

Ska faktiskt få göra deras bröllopstårta med =) :D å så ska ja planera för min systers student tårta fast ja vet redan på ett ungefär hur den ska se ut måste bara hitta en riktigt fin bild från hennes bebis/småbarns tid :p de roliga e att hon e me på noterna me hihi....

Pisst

Ja vet inte vad det är med mig egentligen på sista tiden har jag varit arg på allt och alla. Det krävs inte mycket för att jag ska bli arg heller. Förstår inte hur folk orkar vara i min närhet när det är så hela tiden. Det går ut över dom jag älskar mest vilket bara är pest och pina men just nu är den som står mig närmast också den som går mig på nerverna mest. Hela jävla sanslöst mycket. Går inte en enda dag utan att jag blir arg eller ledsen på honom. Vet inte hur mkt längre jag står ut. Bara hoppas på en förändring snart annars kommer det bli en riktigt stoor förändring.

Morgontrött

Fy farao va segt det var att komma upp imorse. Jag låg vaken rätt länge men kunde inte förmå mig att kliva upp ur sängen. Hela kroppen kändes tung. Nu sitter ja på jobbet och försöker hålla mig vaken det är inte det lättaste. Behöver faktiskt gå på toaletten me men det får vänta tills ja kommer till Märsta, rullar straxt in i upplands väsby ändå så det är inte så långt kvar.
Det är sånna här dagar jag gillar mitt jobb. Man tittar ut genom hyttfönstret och ser det vita täcket som ligger över landskapet det är faktiskt en riktigt vacker syn. Synd bara att det snöar för snön blåser på fönstret så det blir svårt att se ut. Åh nu såg ja marabou fabriken de betyder att vi stannar i väsby snart. Perfekt vet inte hur läng till min blåsa orkar att jag håller mig. Borde tänkt på att gå på toa innan ja åkte från centralen.

Nu stannar vi så dax att arbeta lite kraaaam

Citat

Det bästa citatet ja hört på länge=)

"Oavsett vad du ger en kvinna, kommer hon att ge dig något bättre. Ger du henne säd, ger hon dig ett barn. Ger du henne ett recept, ger hon dig en måltid. Ger du henne ett hus, ger hon dig ett hem. Ger du henne ett leende, ger hon dig sitt hjärta. Hon multiplicerar och förstorar oavsett vad du ger. SÅ...om du ger henne någon skit, så förvänta dig ett ton tillbaka"

Nya inköp


Köpte dessa kjolar på Ellos å för en gångs skull hittade jag kjolar som jag tyckte om och som satt precis som jag ville =)


Artikel nummret svarta kjolen 468-7653
Artikel nummret vita kjolen 468-7646
Artikel nummret grå kjolen 476-1086


Köpte även leggings till. Rosa å lila köpte jag bara för att tjejerna mina ville de. Hahaha som dom sa det är min färg mamma. Min äldsta dotter tycker om rosa och den yngre tycker om lila. Svarta å vita köpte ja för att det var neutralt hehe.


Artikel nummret svarta leggings 669-5258
Artikel nummret vita leggings 669-5266
Artikel nummret rosa leggings 669-5225
Artikel nummret lila leggings 669-5241

Denna toppen köpte jag också från Ellos men den satt inte riktigt som utlovat men snygg var den.


Artikel nummret lila toppen 441-5220

Ibland kan man ha tur och lyckas hitta något man verkligen vill ha och som faktiskt passar bra. Denna gången gjorde jag det med leggingsen och kjolarna och jag är superglad att jag hittade rätt =)

Alla produkter går att finna på Ellos hemsida eller i deras katalog

Confessions

Det har blivit mycket om morfar på sista tiden det vet jag men det har jue faktiskt hänt en del andra saker med. Saker som faktiskt är lite roliga.



Sambon frågade mig på julafton om jag ville förlova mig med honom. Jag svarade ja som dom flesta redan vet. Vi va iväg och beställde ringarna på annandagen och på nyårsafton kom dom.

Så här ser den ut fin inte sant =)




Ja de vill ja lova men jag har faktiskt lyckats i min bästa vän


Therese tack för att du finns å ställer upp för mig trots att vi inte alltid är överens om allt.

Morfar

Morfar du är så otroligt saknad. För alltid i mitt hjärta och på min axel <3<3<3




Morfar och jag när jag var 2 år =)



Min älskade morfar han kunde alltid få mig att skratta. Här är jag 5 år.

Min favvolåt för dagen/natten =)