Youtube surfar



We are the world!!!!

Katastrofen i Haiti har lockat en massa artister att samlas igen för att göra en remake på Michael Jacksons We are the world. Se och känn rysningarna längs ryggraden.



Men för att vara rättvis bifogar jag även orginal versionen

Nervöst

Idag har jag varit nervös i stort sett hela dagen.

Skulle för första gången sätta mig i en bil och köra själv (nästan) jag var så sjukt nervös. Men det gick bra =)

Kände att läraren var helt rätt. Jag förväntade mig att det skulle vara jättesvårt och att jag skulle få flera kärringstopp men fick bara två stycken är grymt stolt över mig själv. Han sa att det var länge sen han hade någon som hade en naturbegåvning för bilkörning. Han trodde att jag utan problem lätt skulle lära mig att köra bil. Men straxt efter det talade han om att han trodde jag behövde mellan 30-40 lektioner så det säger halvt om halvt emot det första. Vi får se allt beror på hur säker/osäker jag själv känner mig efter ett par lektioner men minst 20 i alla fall. Köpte faktiskt teoriboken me fast jag sagt att jag inte skulle köpa den men nu är de i alla fall gjort ändå.

Nästa gång ja kör är på månda då hoppas jag att jag inte är lika nervös och att det är mindre snö så att det är lättare att köra :p

Nu kallar sängen på mig är aptrött over and out peace :p

Bästa citatet denna vecka!!!!!!

Varför är gifta kvinnor tyngre än singelkvinnor? Singelkvinnor kommer hem, ser efter vad som är i kylen och går och lägger sig! Gifta kvinnor kommer hem, ser efter vad som är i sängen och går till kylskåpet!

Lånat det från en kollega på jobbet :p

Nyheter

Jaha så vad ska man säga egentligen det är så mycket som har hänt sen jag skrev sist.

Kan jue säga som så att förlovningen min är bruten lite tråkigt och det är helt slut mellan oss. Trodde ett tag hade vi kanske skulle kunna ha en chans att hitta tillbaka till varann igen men nu tvivlar jag starkt på det.

Börjar bli dags att gå vidare men vågar inte göra något av respekten för honom eller rädslan för att såra honom men när faan ska ja börja tänka på mig själv?? När ska jag sätta mig själv i första hand?


Lite roligare då. Idag har jag umgåtts med Angelica å fått träffa hennes dotter Elise. Hon är så lik Linn när hon va liten så otroligt söt liten tjej fick även sitta å gosa med henne å hon såg så nöjd ut hela tiden =) fast det fick mig att längta ännu mer efter fler barn men men nu är det som det är. Kommer det så kommer det. Har jue två supersöta tjejer och jag klarar mig fint med dom =)

Nu e de dags för sängen ska jue orka jobba imorrn...på freda kommer Angelica igen det är kul att vi börjar träffas ofta igen, barnen blir också gladare av det....natti natti