Äntligen fredag =)

Den här veckan har gått så otroligt fort. Ibland är det en bra sak och ibland en dålig. Men just denna vecka så känns det mkt bra men det kan bero på att jag är så otroligt trött efter denna arbetsveckan.

I tisdags var ja på DIF-Frölunda matchen och ja kan inte rå för det men jag älskar verkligen stämningen som blir på matcherna å när klacken sätter igång å sjunger sitt ole ole....å hoppar synkat samtidigt ja de är så himla häftigt. Så nu har ja faktiskt lyckats få tag på biljetter till lördagens match mot Färjestad och ska introducera Maja för hockeys värld får se om hon tycker det är lika kul som ja gör. Om inte annat får ja roa henne på ngt annat sätt samtidigt som ja försöker se matchen.

Vi ska möblera om lite hemma också fick tag på ett väggfäste till tv:n så nu ska den upp på väggen =) kanske kan komma på ett smartare sätt att möblera på då också men det återstår att se. Jag hoppas bara att jag kommer på en lösning innan det ska göras i alla fall får försöka provmöblera lite i huvet ikväll.

Nu slutar ja snart =) så ja ska till dagis å hämta Maja sen hem å ta det lugnt....komma på ngt att äta ska ja göra också tror ja :p

Hur mkt ska man behöva genomlida under en vecka???

Jag vet inte riktigt vart jag ska börja egentligen men det får bli lite hipp som happ idag.

Läget mellan mig å familjen är fortfarande likadant men ja orkar inte gå in på det.

Har dessutom fått missfall visste inte ens om att ja va gravid (fast de e klart misstanken fanns där) på den fronten är ja lite kluven för samtidigt som det är jobbigt att få missfall så var det inte läge att få barn nu i alla fall så det är både en lättnad samtidigt som det är jobbigt.

Har dessutom idag fått otroligt dåliga nyheter som jag inte riktigt vet hur jag ska reagera på. Min morfar har fått skelettcancer =( men han har vetat om det sen i augusti men inte velat berätta ngt för oss. Jag är självklart jätteledsen för det finns inget att göra åt det men samtidigt kan han ha tur och leva ett par år till. Så jag hoppas på det.

Imorrn ska ja, Tommy å ungarna åka till mamma i Tyresö å käka midda hoppas på att mamma inte tar nyhetens å hårt.