Dagens planer

Idag ska ja till min före detta styvsyster okej de där lät fel ska försöka förklara så gott de går. När jag var 7 år flyttade jag med min bror och mor till Tyresö från Väsby. Mamma hade träffat en kille som hon nu flyttade hem till. I alla fall han hade då 3 barn som bodde hemma hos honom varav Susan var en av dom. Hon och jag kom jättebra överens och vi belv som systrar. Jag ser henne än idag som en syster och jag älskar henne som en syster =) så idag ska jag ta med mig barnen till henne och hälsa på. <3





För ett par veckor sedan fick jag se denna video det var någon som visade den men kommer inte ihåg vem i alla fall jag tycker den är rätt häftig och om jag nån gång i framtiden ska gifta mig skulle jag vilja att de såg ut på de här sättet på ett ungefär i alla fall. Man kan jue förändra en hel del typ låtvalet även om låten är bra så skulle den vara rätt omodern när jag väl kom till altaret om jag nu kommer göra det.

Nä nu hägrar duschen och sedan dags att gå puss å kram alla <3

Mysig dag

Denna veckan började riktigt mysigt. Jag och barnen åkte med Peter och hans son Anton till Eskilstuna och gick på Parken Zoo i tisdags de va som ja sa riktigt mysigt. Vi hade jätteskoj, ja jag hade de i alla fall =)

Blev en heldag där uppe med mat å massa djur. Riktigt trevligt sällskap hade ja me =) hoppas på fler sånna dagar =)

     
   
   
    
  

Resten av veckan ja vet inte riktigt jag tar med mig barnen till Tyresö å ska bo där i en vecka med min bror. Han och jag ska plugga körteori hade vi tänkt. Jag känner att jag vill bli klar nu.

Hmmm idag då va har ja gjort jo jag har fått mitt hår klipp :s kändes riktigt jobbigt måste ja säga men det blev bra i slut ändan =)


ja kortet är taget medans ja bloggar :p

Puss å kram alla =)

Stressad :s

Sitter just nu i sängen å tar en välförtjänt paus *suck* hela dan idag har jag gått igenom mina å barnens kläder och rensat å packat. Tog en lite paus vid lunchtid då ja fick åka med min underbara syster å hennes toksnälla pojkvän. Dom skulle till jakan å passade då på att köra mig till Jula så ja fick köpa mina kartonger. Så idag har ja inhandlat 30 kartonger känner mig duktig. Nu har ja äntligen något att packa i =)

Efter att vi kom hem igen så satte ja igång med att fortsätta gå igenom alla kläder. Hade typ 10 ikea kassar fulla me kläder å innan ja går å lägger mig ikväll ska ja ha gått igenom alla det har ja bestämt å har ja väl bestämt mig för något så gör jag det även om ja nu myglar lite me en paus :p
Imorgon kommer min mor för att hjälpa mig packa och förhoppningsvis blir vi klara då så att ja på freda kan ta en välförtjänt sovmorgon tillsammans me A som också kommer imorgon =) Jag har faktiskt inte tagit nån sovmorgon en enda dag denna veckan å ja har faktiskt semester :s

Nä nu ska ja ta å sätta fart å ta dom sista säckarna innan ja somnar vilket inte vore så bra slet bort sängkläderna imorse å har tvättat de så måste bädda sängen först me :s har tvättat ytterligare en maskin å den måste ja också ta itu me så bäst att sätta igång medans det ändå finns lite energi kvar i kroppen sen ska ja lägga mig i sängen framför tv:n å bara slötitta tills ja somnar blir nog lite prat me A ida också hoppas ja =) brukar bli så i alla fall :D nä som sagt nu ska ja sätta igång igen...

Puss å kram alla =)

P.S har en massa saker som jag tänkte sälja i och med flytten där ibland min soffa så om ni känner någon som är intresserad av en hörnsoffa så hör av er =) D.S

http://www.blocket.se/stockholm/Ektorp_hornsoffa_28503266.htm?ca=11&w=1

Tävla om att designa en egen sko

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!



Va bara tvungen tror inte ja kommer gå vidare men man måste jue försöka :p

Livet är bra härligt ibland

Jaha så har ytterligare en helg gått å nu är de bara några dagar kvar tills flyttlasset går :s jag har inte kommit halvvägs med packningen än heller men den här veckan har ja semester så då är de full koncentration på packning å rensning som gäller. Eller ja från och med imorrn i alla fall är i Väsby fortfarande å blir kvar tills imorrn bitti då måste ja åka hem för lägenheten ska bli besiktad klockan 10. Vill egentligen inte åka å lämna A men ja måste jue. Den här helgen har varit helt underbar.

Vi har kommit varann närmre skulle ja tro och jag njuter mer än någonsin men som ja sagt tidigare ja har stängt av allt å bara njuter av hans sällskap å mysigare än vi haft de har ja inte haft på länge om ja nu någonsin haft de. Kommer inte längre spekulera vart vi står nånstans heller för som vi har de just nu så kan de inte bli bättre =) vill absolut inte förlora de vi har så jag njuter av hans närvaro helt enkelt.

Om allt går som ja vill kommer han ut till mig på torsda å då ska ja laga till något riktigt gott åt oss funderade på lasange men är inte säker än så ja ska kolla runt om någon har lite bättre förslag =)

Puss å kram alla =)

Visshet

Ja nu vet ja i alla fall. Gårdagens inlägg skulle handla om att ja va stolt över mig själv för att ja gått ner till en 36:a istället för 54:a som ja hade för lite mer än ett år sen men det kom istället att handla om mina känslor för A. Ja sa då att jag inte visste riktigt va som hände å de vet ja väl fortfarande inte men tillsammans är vi inte även om man skulle kunna tro de. Fast visserligen nu när ja tänker efter så visar han ingenting ute bland folk eller gör han de? Hmm jo de gör han men inte alls i samma utsträckning som bakom stängda dörrar eller i sms.

Men nu känner ja att oavsett va som händer så ska jag bara låta mig själv njuta av allt. Han sa att vi träffas å ja de e jue typ de vi gör, han vill inte stressa fram något å de vill verkligen inte jag heller de e jue bara kolla på alla fiaskon ja varit med om tidigare, speciellt de senaste :s de förhållandet blev verkligen fram stressat å så slutade de jue som de gjorde oxå.

Nej jag är glad för att vi ska ta det lugnt riktigt lugnt då har ja chans att riktigt lära känna honom å han mig så som sagt nu ska jag bara stänga av allt å bara få va. Ska spendera helgen med honom efter de så vet ja lite mer om va ja känner. Å då kan ja börja fundera på va ja verkligen vill.

Maja åker till Gotland igen på lörda :( fast samtidigt :) är glad för hennes skull att hon äntligen får lära känna sin far ordentligt å ja kan flytta utan att ha henne springande runt mina fötter. Men ja kommer samtidigt sakna henne precis som ja saknar Linn så ja håller på att bli galen snart. Vill inget hellre än att få ta henne i min famn å bara hålla om henne usch nu blev de lite deppigt så dags att ställa om huvet nu är ja på jobbet å ska snart börja.

Puss å kram alla

Awsome

Måste få skryta lite =)

Jag har idag fått hem kjolar ja beställde i storlek 36 :O å ja kunde ha dom :D ja har gått från storlek 54 till 36 ja är så stolt å glad över mig själv.....

Dessutom är ja mer kär än nånsin :p men va faan vet inte riktigt hur ja ska tackla de.
Är så himla skraj för att skrämma iväg honom så ja vågar/vill inte fråga om det leder nånstans :s jag har frågat om han vill dela med sig (av mig) å de ville han inte men de betyder kanske ingenting i alla fall??
E del av mina vänner dom frågar om vi är tillsammans å allt ja kan svara inte va ja vet skulle själv vilja veta men ja tror inte de. Vi umgås bara som det är nu. Eller ja jag tror att det är så i alla fall. Men vem vet??
Tycker så himla mycket om honom och trivs som fisken i vattnet i hans sällskap vill verkligen inte säga eller göra nånting som kan förstöra de. Ska spendera hela helgen som kommer med honom längtar som faan kan ja säga.

Så A puss på dig vi ses på freda längtar som faaaaaaaaan =)

AVSLUTA MENINGEN

Jag har insett att min senaste kyss var med den ja är käär i =)
Jag pratar inte tillräckligt med släkten
Jag tycker om han vet vem han är ;) (hoppas ja)
Jag avskyr när folk lägger sig i saker dom inte har med att göra
Mina närmaste vänner är Therese, Gabriel och Glenn
Min första vän hette Therese <3
Kärlek är underbart när man hittat rätt
När jag duschar sjunger ja lite hehe
När jag lagar mat lagar ja efter eget huvud aldrig recept :s
Jag tänder på fina ögon
Det sexigaste yrket är hmmm ingen aning
Det är charmigt när barnen busar å får mig att le
Jag är rädd för åskan :s
Den värsta känslan är när jag är rädd för barnens skull
Den bästa känslan är när jag kan känna lycka
Jag är bäst på att vara mig själv :p
Jag är sämst på massor säkert
Om jag var ett djur skulle jag vara en hund älskar att bli klappad ;)
Om jag var en insekt skulle jag vara fruktansvärt irriterande :p
Om jag vore ett redskap skulle jag vara ett täcke så ja kan värma dom ja tycker om
Jag kommer alltid att vara mamma
Det finaste som finns mina barn å min kärlek =)
I sommar ska ja flytta hem igen =)
Sist jag grät var på morfars begravning
Jag kan mkt =)
Jag kan inte lite ;)
När jag vill tänka går jag djupt in i mig själv
När jag bakar så bakar jag tårta oftast
Min mobiltelefon är helig :p
När jag vaknar på morgonen kliver ja upp och gör iordning mig å barnen
Innan jag går och lägger mig funderar ja på morgondagen
Just nu tänker jag på den ja saknar mest
Bebisar är såå söta =)
Idag har jag saknat min dotter Linn
Ikväll ska jag förhoppningsvis komma i säng i tid
I morgon kommer jag ta min dotter Maja i hand och åka till min mor i Tyresö
Jag vill verkligen att tiden ska gå fortare så att ja får träffa den ja helst vill träffa =)

Tagen av Monica http://ridehardlivefree.blogg.se/

Mycket som händer

Shit va ja har problem nu alltså...jag är så käär så ja håller på att bli galen de värsta är att jag inte vet va ja ska göra eller hur. Dejtade ett par stycken samtidigt dumt nog ja vet men trodde inte att jag skulle ha en chans på A överhuvudtaget å nu verkar de som vi har en chans men då har jag samtidigt umgåtts med M och P fast M vill ja inte vara med det va bara tillfällig sinnesförvirring tror ja. Men P har ja faktiskt lite känslor för också men inte alls i närheten lika mkt som ja har för A. Jag vill inte såra P men är rädd att det är precis det jag kommer göra. För även om det inte blir ngt med A så är det inte rätt mot P att jag fortsätter träffa honom när jag inte kan sluta tänka på A. Nu har ja visserligen inte träffat P på ett tag å har umgåtts väldigt mkt med A å vet att det är honom jag vill vara med. Så vill han inte vara med mig sen i slutändan så känner jag att jag inte vill vara med nån. Hårda bud jag vet men så är det. Ända sen jag började träffa A igen har jag inte träffat någon annan å vill ha de så antingen A eller ingen alls.




Har haft en massa annat att göra med har haft en hel del beställningar på sista tiden =)


Gjorde denna till On-Acharas dotter Bea på till hennes födelsedag hon fyllde 3 år så sööt =)



   
Gjorde dessa till Angelicas dotter Elises dop =)




Denna gjorde jag till min manikyrist Kim =)



  
Dessa gjorde jag till min vän Dannes dotter Novas dop =)

Nu är det lugnt ett tag framöver typ ska flytta den 24:e juli å har en hel del packande framför mig men tyvärr saknar jag kartonger så de skriker om det =( men men ja ska försöka lösa det på något vänster... å samma dag så ska jag ha fixat en tårta till Elins son som fyller år =) men tror att jag kommer göra den på fredan så att den är klar innan lastbilen kommer som ska köra mina saker på lördan.




Nu har ja alldeles för mycket att tänka på :s vet inte hur mycket jag orkar kanske ska strunta i allt å koncentrera mig på mig själv ett tag eller???? Näää de går inte A figurerar jue ständigt i mina tankar å ja vill jue inget hellre än att kramas med honom jue bara hoppas han känner likadant för han är just nu den enda jag vill va me (förutom barnen då så klart å mina vänner)

Puss å kram alla å förlåt till dom ja sårar inte alls vad jag vill men kan tyvärr inte styra över mina känslor :s

Förändring

Jag har jue förändrats en hel del det senaste året så tänkte att jag här skulle berätta lite om det. Jag har haft en blogg som jag har skrivit om det mer detaljerat om någon är intresserad den heter Ewelyns vikt kamp bara kika om ni känner för det =)

När jag var liten var jag rätt smal och såg ut som vilken normal tjej som helst.

Skulle tippa på 6 år på detta kortet med min morfar R.I.P <3

 Men något hände under skoltiden som gjorde att jag började gå upp i vikt. Först handlade det så klart om puberteten då går många tjejer upp i vikt. Men i högstadiet kom läkarna fram till att det var något som inte stod rätt till. Fick gå på en massa utredningar och hemska provtagningar. Till slut kom man i alla fall fram till att jag har Struma vilket i korta drag innebär att min sköldkörtel inte producerar tillräckligt med hormon för att förbränna det jag får i mig. Fick medicin för det och lyckades med det stanna viktuppgången. Var överviktigt hela gymnasiet men brydde mig inte så mycket om det. Jag mådde bra och struntade fullständigt i vad andra tyckte å tänkte om mig. Jag hade mina vänner och dom stod bakom mig i allt älskar dom för det =)

Hoppar över några år som inte är så väsentliga i historien. Fick barn 2005 och 2007 vilket i sig gjorde att jag gick upp mer i vikt som sen inte försvann efter förlossningar. Började själv känna att jag inte längre orkade vara så kraftigt överviktigt har jue faktiskt nu två underbara döttrar att tänka på också. Prövade alla möjliga metoder man kan komma på för att gå ner i vikt men ingenting fungerade till slut i början på sommaren 2008 gick jag till vårdcentralen och bad om hjälp. Fick pröva olika mediciner som inte heller fungerade. Då togs beslutet att skriva en remiss till Danderyds sjukhus och överviktsenheten där. Fick i augusti 2008 ett samtal från sjukhuset där dom meddelade att jag nu stod uppskriven på väntelista för att få träffa en läkare om en eventuell gastric bypass. 9 månaders väntetid talade man om för mig. Bra tänkte jag då har jag verkligen tid på mig att fundera ut om detta verkligen är vad jag vill. I februari 2009 kom då kallelsen till läkaren på Danderyd. Jag åkte dit med öppet sinne hade i ärlighetens namn fortfarande inte bestämt mig för om detta var vad jag ville. Träffade läkaren 11:e februari 2009 och han informerade mig efter diverse undersökningar att jag var kvalificerad för en GBP (gastric bypass) om jag ville. Fattade beslut där att ja varför inte vill jag orka med mina barn och leva tillräckligt länge för att få se dom växa upp å få egna barn så gör ja de här nu. Läkaren meddelade mig att det var en väntetid på 3 månader till operation och ja tänkte att bra då hinner jag omvärdera mitt beslut ett par gånger och diskutera igenom det med familj och vänner. 17:e mars 2009 träffade jag dietisten på Danderyd där dom berätta lite om vad man kunde förvänta sig efter operationen i matväg.

16:e april 2009 kom jag hem efter jobbet och då låg det ett jättestort kuvert på hallgolvet

Kallelsen :s

Satte nästan hjärtat i halsgropen när jag såg detta tjocka kuvert.

Den ena kallelsen i kuvertet var till samtal med sjuksköterska för att förberedas på vad man kan förvänta sig av operationen. Denna träff skulle äga rum den 22:a april 2009 gissa om jag var nervös när den dagen närmade sig. På detta möte fick jag veta att man kunde räkna med en viktnedgång på 70% av övervikten vilket jag snabbt räknade ut inte skulle göra mig besviken skulle ändå väga bra mycket mindre än va ja gjort på flera år.
Narkosläkaren träffade jag samma dag då gick vi bland annat igenom mina problem med ryggen som ja får när jag ligger still på rygg för länge och olika allergier.

Den andra kallelsen i de tjocka kuvertet var för operation. Fick operationsdatumet satt till 13:e maj 2009

Ja så här såg man ut innan operationen vägde då 118 kg :s

Jag råkade ut för lite problem längs vägen. Fick akut opereras för bråck två gånger under 2009 första gången 15:e juli och andra gången 25:e september. Men sen dess har resan varit smärtfri.

Nu har det gått ett år å lite till sen jag opererades och har gått ner 54 kg vilket är 84,375% av övervikten. Det är också mer än dom trodde att jag skulle gå ner på sjukhuset innan operationen. Jag är riktigt stolt över mig själv och jag förstår varför ingen av mina gamla vänner känner igen mig längre.


Så här ser ja nu ut

Nu väger jag 64 kg och går fortfarande ner i vikt. Men inte lika mycket och det märks inte längre. Det som är kvar nu är att vänta på en kallelse till återbesök så att läkarna får kolla att allt ser okej ut efter alla operationer och göra en bedömning om min överskottshud ska tas bort tänkte försöka få till att dom ska skriva en remiss till plastik kirurgen för en medicinsk skönhetsoperation. Vilket innebär att jag kan få min överskottshud bortopererad utan att skuldsätta mig själv. Samt få brösten fixade för efter alla kilon som försvunnit har även dom försvunnit. Kvar finns endast två russin :s

Fråga gärna om det är så att ni är nyfikna och vill veta något =) puss å kram alla over and out :p