Ledsen ida =(

Kom på varför ja känner mig så nere ida förutom allt me problemen.

Idag skulle det ha varit morfars födelsedag. Min älskade moffa GRATTIS på födelsedagen du är älskad och saknad och finns för evigt i mitt hjärta  <3

Vet ingenting längre känns inte bra alls

Gud va ja inte tycker om mig själv ida. Hur i helvete kan man gå å bli kär så fort??? Vi har jue bara träffats två gånger :s men så fort ja blundar är det hans ansikte ja ser framför ögonen. Har knappt sovit en blund inatt p.g.a det. Jag vet att mitt tålamod inte är det bästa uppenbarligen för jag vill veta på en gång om de finns en chans för oss eller inte. Det kommer jue bara skrämma iväg honom om jag nu inte redan gjort de :s
Han har varit så söt i alla hans mess och jag har verkligen trott att det skulle ha funnits en chans för oss men nu vet jag inte längre. Han säger att han vill träffa mig men utan förväntningar eller förhoppningar. Hur ska ja kunna träffa honom utan förhoppningar???
Han har sagt att han inte vet vad han vill men att han vill träffa mig igen. Ja sa att jag inte heller vet vad jag vill men klart jag gör det. Jag vill va med honom.
Ja längtar tillbaka till i lördags/söndags när jag va hos honom och allt kändes bra. Vill bara vara i hans famn igen. Känna pirret i magen när han kysser mig igen. Det va riktigt länge sen ja kände det.
Men men han vet vart jag är så om han vill träffa mig nu är det upp till honom. Och har han inte hört av sig innan veckan är slut är det bara börja om å glömma igen :s

Denna vecka fick ja för mig att lämna allt hemma och åka iväg. Jag och Maja packade väskan och flyttade tillfälligt hem till en vän (Therese) i Väsby. Har varit riktigt skönt att komma bort från de mesta. Okej känslomässiga problem är det svårt att fly från men allt annat. Funderar igen faktiskt starkt på att flytta tillbaka hit igen. Har fått upp kontakten igen med gamla vänner härifrån =) fick aldrig riktigt några i Bro utom familjen hade inte riktigt tid att bege mig ut för att lära känna några heller. Men här i Väsby har jag redan bekanta som jag bara behöver återknyta bekantskapen med. Jag hoppas på att det blir bra i alla fall.

Ikväll blir det hemresa för imorrn väntas jobb men imorrn kommer ja tillbaka hit igen. Rätt skönt faktiskt. Behöver komma bort så mkt jag bara kan. Fast de bästa vore om ja kunde få semester från barnen också men just nu fungerar det inte. Å det är inget att göra åt heller. Älskar mina barn till döds så jag tar så gärna hand om dom även fast ja psykiskt börjar bli riktigt utbrännd.

1 år äldre

Jaha så va man då ett år äldre igen. Men känns de så då? Nej det gör det verkligen inte.
Jag är mäkta förvånad av hur många de va som grattade mig på min dag men samtidigt i dagens facebook era så är det inte så svårt att komma ihåg födelsedagar. Däremot är jag mäkta besviken över att min egen far inte grattade mig. Inte heller mina två yngre bröder gjorde det. Man kan jue undra varför?

Men jag fick en hel del gratulationer som jag inte förväntade mig och det är jag jätteglad för =)
Kom till jobbet igår och i mitt postfack där hade mina två darlings lagt ett fint kort åt mig =)
Jag passar på att tacka dessa sötnosar igen <3<3<3

 

Men den största överraskningen är den som var först =)
Träffade en kille när ja va ute förra helgen riktigt söt =) vi bytte nr å han var den första som skickade. Prick klockan tolv fick jag ett grattis sms underbar kille =)

På månda är de min minstings tur så i helgen blir de kalas =) bara en massa förberedelser att göra :s hoppas jag hinner bara. Min underbara syster å pojkvän har lovat att hjälpa mig imorrn precis som en underbar vän som också hjälper mig. Då kan jag verkligen koncentrera mig på att ordna klart tårtorna som ja inte ens hunnit börja me ännu. Men de blir en uppesittar kväll/natt för mig ida men det är de värt =)

Om jag får barnvakt imorrn kväll åker jag för att träffa den är killen man vet aldrig kanske kan det bli något mellan oss å kanske inte men förhoppningsvis kanske vi kan vara vänner om de inte skulle bli något mer även fast jag kanske hoppas på mer.

Puss å kram alla nu har ja en massa andra saker att göra typ sköta mitt jobb :p

Nytt inlägg

Nu vet ja ingenting längre ärligt talat.

Är så trött på att folk behandlar mig på så egoistiska sätt. Två personer i min närhet har sårat mig på ett sätt som är ofattbart att jag lät två stycken göra det :s behandlade mig som den som fanns till hands. Orka med sånna!

Nu har ja dock hittat någon som ja på förhand vet att jag är den som finns till hands å så vill ja ha de me. Killen är jue riktigt söt å jättesnäll. Men nu blir de inge mer förhoppningar om att de ska gå längre.
Vi ska endast vara någon att ha kul med för varandra å de räcker just nu.



Min syster har införskaffat sig en ny kamera å lyckades fånga mig på bild :s jag som inte brukar bli bra på kort men ja gillar dessa =)


Fast grimarsen kanske inte är den bästa :p


Denna då moderskärlek på hög nivå <3