Måndag igen

Det här är första veckan på länge som jag verkligen känner mig jätteglad igen. Oj va taskigt mot Tommy det där blev förlåt älskling va inte så jag menade men jag är så glad över att ha Linn hemma igen att jag råkar vara elak mot dig. Linn har varit borta så länge att jag haft en djup smärta i bröstet varje gång jag tänkt på henne men nu är hon hemma igen =) jag har nog inte varit gladare än vad jag är på länge. Nu har jag alla mina älsklingar hemma. Två små å en stor =)

Jag vet inte om jag någonsin haft så här mycket tur förut. Tommy är den snällaste jag känner tråkigt nog kanske han är för snäll känns ibland som jag utnyttjar det fast jag verkligen inte alls vill det. Men när han gör så mycket saker som han gör för mig så känns det så. Jag vet att han inte tycker det för vi har pratat om saken men kan inte rå för att det känns så. Det finns nog bara en lösning på problemet å tyvärr Tommy men du får nog flytta hem till mig nu ;) då är det ditt hem också då känns det lite bättre :p nä skämt å sido jag älskar dig och är dig evigt tacksam för det du gör för mig. Så länge du lovar att inte göra allt utan att vi hjälps åt istället.

Vi började igår lite smått att prata om hur klädkammaren ska se ut och det känns som vi kom överens om en lösning som passar oss båda vilket mer eller mindre gör att det blir ett rum för dig med så face the facts you are living with me now ;)

Imorgon ska jag på mitt möte med Stark & Partner är inte nervös men kanske lite förväntansfull har absolut ingen aning om vad som kommer att hända där. Jag hoppas bara att det kommer bli till det bästa alltihop förhoppningsvis om ja nu inte kan va kvar på pendeln kanske man kan hitta ett jobb man trivs med som dessutom betalar väldigt bra :p det ska gudarna veta att mer pengar i månaden skulle definitivt hjälpa mig å barnen till en mer dräglig tillvaro.

Nä nu ska ja gå å sätta mig i massagestolen å njuta lite innan det är dags att åka hem å hämta barnen å träffa min stora älskling ;)

Pussar till alla =)

Puckade idioter

Ja e så less på idioterna på bredbandsbolaget. Har nu i över ett års tid haft problem med min tv box. Ringde och felanmälde den och sen dess har jag fått ny utrustning i flera omgångar men inte själva tv boxen. Trodde att denna gången hade dom äntligen fattat vart felet satt men nej. Fick igår hem ytterligare ny utrustning men inte boxen. Vad är det för inkompetenta människor som sitter där??? Visst jag bytte ut den gamla mot det nya och det funkade bra. Tills det återigen började hacka enda skillnaden var att bilden inte försvann denna gången. Men va faan inte ska det hacka i vilket fall. Ja e så trött på det här nu jävlar för dom lösa det här å sen ska jag ha kompensation för att jag betalat för saker som inte fungerat som det ska.

Ungarna fick sin dvd spelare igår så nu slipper ja titta på Barbie varje dag =) kan sätta igång filmerna i ungarnas rum istället så ja får titta på vad jag vill på min tv äntligen =)

Å denna dag ja va har ja gjort ingenting typ. Åkte till flempan å lämna nyckeln åt D som han glömde igår men de e typ allt. Eller ja lunchade med goda vänner å det va trevligt. Men i övrigt inte så mkt mer å nu slutar ja snart de ska bli skönt att åka hem å halvsova på soffan ska bara se till att Maja får mat i magen först :p måste i och för sig handla hem mat snart har inte så mkt kvar. Men ork och tid är rätt viktigt för det också men allt löser sig med tiden i värsta fall får ja ta de i helgen men allt är relativt.

Nä halvsova tills de e dax att åka hem tycker ja låter som en bra idé.....

Jobbig dag

Usch efter gårdagens kaos trodde jag att denna dagen skulle bli bättre. Men nej inte det började inte så där jättebra direkt. Maja väcker mig med att hon skriker å vill ha välling men det fick hon inte vilket hon straffade mig med genom att vägra klä på sig. Så ja fick tvinga henne att byta om från pyjamasen till kläderna. Ytterkläderna fick ja också sätta på henne under protester. Då var klockan så mycket att det bara var att lyfta upp henne och bära ner henne för trapporna, plocka ut vagnen å sätta henne i den. Sen fick ja småspringa till bussen. Vi hann rätt så precis å i det läget hade ja nu börjat känna av ryggen redan och huvet var inte vad den borde. Väl framme på dagis började bråket igen. Hon ville absolut inte lämnas på dagis imorse även fast hon var först och hade fröknarna för sig själv men eftersom min buss kom var det bara lämna henne skrikande och springa till nästa buss *suck* vi det här laget hade jag en riktigt fin ryggvärk och en dunkande huvudvärk. Det underlättade jue inte att jag kände av saknade efter Linn heller. Nu värker det i hjärtat varje gång jag tänker på henne. Känner hur tårarna bränner under ögonen varje gång. Fy faaaaaaan vad jag saknar henne nu.

När jag kom till kungsängen började nästa kaos. Tåg som gått sönder, tåg som blivit inställda samt en signal som gått sönder. Glad att ja tog bussen till kungsängen å inte till bro då vette tusan om ja kommit till jobbet före lunchen.

Har fixat ordning alla dekaler på centralen idag så nu ska dom väl fasiken få sitta kvar annars blir jag lite less på det här.

Nu ser jag framemot helgen för då kommer älsklingen till mig om han nu orkar det stackarn har jue gått och blivit sjuk. Men ja ser faktiskt mer framemot nästa helg förlåt Tommy men så är det. Då kommer äntligen min älskade dotter hem igen.
 
På freda ska ja till frissan undrar hur man ska göra. Har ingen aning om hur jag vill se ut i skallen längre. Min bror tycker att ja ska raka av mig allt å de skulle jue faktiskt underlätta en del men det är många som protesterat av den ideén så det är inget alternativ men hur det blir vette faaan tror ja ska ta me kameran så får morsan ta en före och en efter bild :p men men ja hoppas de blir bra =)

Klockan är bara tolv å ja e så otroligt trött idag undrar varför. Å kramperna i magen dom fortsätter kanske ska kolla vad det kan vara för något för visst har ja haft kramper tidigare i ett par dagar men de har hållit i sig en vecka snart. Men jag avvaktar ett litet tag till tills jag verkligen är säker på att det inte bara är vanliga kramper. Igår gick dagen väldigt fort tycker jag men idag känns det som om dagen går otroligt långsamt och idag har jag faktiskt haft en del att göra. Åkte till Älvsjö imorse för att hämta ut material jag behövde till centralen sen till centralen för att ta ner det gamla och sätta upp det nya. Efter det har jag hunnit med två tågsättsbyten dessutom så det känns som klockan egentligen borde vara mer men det är den inte. Så nu sitter jag bara här igen. Kanske kan smita lite tidigare idag me ska försöka i alla fall ;) nu ska ja ta å vila lite så man e pigg ikväll å orkar me dottern. Hoppas på att tv:n funkar ida orkar inte titta mer på Barbie nu :s

Helgen är över

Jaha så var det måndag igen då. Det känns ibland som att dagarna går alldeles för fort ibland hinner man inte me riktigt och så känns det nu. Jag hade sett fram emot helgen så otroligt mycket och nu är den över. Det gick inte riktigt som jag hade väntat mig men det är inte negativt utan positivt, fast så klart lite negativt också. Fredagen började bra men hade ett inslag som inte var så bra. Älsklingens inneboende åkte på en muskelinflammation (om ja kommer ihåg rätt) och behövde åka akut till sjukhus så ambulansen kom och hämtade honom. Det var inte så kul även fast det innebar att ja å T fick egen tid. Hade sett fram emot att spela GH och singstar me killarna. Nu blev det inte så.
Men å andra sidan fick jag och T en riktig hel kväll själva och hade det super mysigt. Vi satt på hans balkong större delen av tiden och drack vin, lyssnade på musik och pratade. Pratade en hel del dessutom så nu vet han det mesta som finns att veta kring mina förhållanden och barnen. Det i sig är jue extremt positivt.

I lördags åkte vi hem till mig. Jag lagade lasagne åt ett hel kompani kändes det som men vi var inte så många. Det var min syster, min bror å hans kompis, O och så ja å T så klart. Vi åt midda tillsammans spelade Buzz music quiz och kollade sen på film. Vi såg P.S I love you måste faktiskt säga att ja tyckte den inte var speciellt bra. Har läst boken så man blev jue klart besviken. Men tror att om ja inte läst boken skulle ha tyckt bättre om filmen. Men han som spelade Gerry i filmen han är jue en riktig hunk ;) Killen som spelar William är också en riktigt hunk ;)

              



I söndags då ja då fick T ett städryck och började städa hemma hos mig något jag tyckte var otroligt jobbigt men jag får svälja stoltheten och acceptera att han gör det för min skull och ärligt talat borde jag vara glad för jag började diska lite och fick en otrolig jobbig smärta i ryggen. Men kan inte hjälpa att det kändes jobbigt. Idag när ja kommer hem ska ja däremot ta tag i den disken som blev kvar från igår och tror nog ja ska ta fram damsugaren och fixa golvet i köket. Behöver faktiskt torkas av så om Maja e en snäll tös ikväll så kan ja nog fixa det.

Imorse då ja då åkte T till jobbet en halvtimme innan mig kändes lite surt men ja skulle jue lämna Maja på dagis först, bara tråkigt att vi inte kunde ha sällskap men så är det när han jobbar en bra bit ifrån stan å börjar samtidigt som jag gör. Men det hade varit trevligt att ha sällskap. Nu blev det så abrubt när vi skulle säga hejdå så de kändes som vi inte riktigt hann med att säga hejdå ordentligt. Men han sa att han skulle komma tillbaka till helgen så jag lever på det, om inte annat så ligger doften från honom kvar i sängen så ja kan nog känna hans närvaro när ja ska försöka sova i alla fall.

Vilket kaos de har varit på jobbet ida då. Ett tåg rev kontaktledningen i södertälje så när ja kom till jobbet var det redan stora förseningar på pendeln. Ringde D å varnade honom att det var förseningar men när han väl skulle börja jobba så hade trafiken kommit igång i ett normalt mönster igen så tåget gick i tid.

Nu sitter ja bara på jobbet å väntar på att antingen något ska hända eller att få åka hem. Tror nog ja ska försöka smita tidigare idag :p 

Äntligen fredag

Oj oj oj vad jag har sett framemot denna fredag länge. Redan förra veckan började jag planera denna helgen och nu är den äntligen här. Ikväll ska jag vara barnledig över natten och det var otroligt länge sen sist om man inte räknar alla besök på sjukan så klart men de tycker inte ja för då har jag varit stressad över annat. Ikväll ska jag hem till min älskling och hans inneboende. Vi tre kommer ha de riktigt kul tror ja. Jag har packat med mig mitt ps2 på begäran och en massa spel som t.ex singstar och guitarr hero båda på begäran :p de ska bli riktigt kul å se grabbarna spela å sjunga =) dessutom blir det till att dricka lite vin ikväll så nu kommer man väl bli as kalas ;) men som tur är så har jag mitt hjärta som tar hand om mig =) är lite nervös för hur jag kommer reagera på alkoholen men man kan aldrig veta ngt om man inte provar så därför bestämde vi att ikväll var det dags. Tror det är bäst också eftersom jag då inte behöver tänka på att ta hand om barn.
Men imorrn åker ja å hjärtat hem till mig å då väntar Maja =) hade hoppats få träffa min stora tös på sönda men får inget svar från hennes far =( saknar henne ngt så otroligt nu och tycker det är riktigt långt kvar tills den 4:e september då hon kommer hem igen. Hon har varit borta sen den 31:a juli så nu är saknaden riktigt stor och sliter upp ett stort hål i mitt hjärta. Men jag biter ihop för Majas skulle för jag vet att hon också saknar henne något otroligt. Blir faktiskt lite arg för att fadern inte svarar vill jue bara hålla om henne några timmar på sönda. Hoppas att han svarar under dan idag.

Nu är jag faktiskt nästan inne i stan och det är dags att börja jobba så jag återkommer en annan dag troligtvis. Jo de e klart köpte jue nya skor igår och bilder på de kommer snart. Dom va asläckra =)

Vilken är bäst???

Ja va tvungen att lägga upp en låt i två olika versioner. Jag gillar dom båda så någon får välja vilken som är bäst.

Version 1 med Cascada



Version 2 orginalet med Savage garden

Jobbigt

Usch pust stånk och stön tror att jag har åkt på något jobbigt virus. Jag orkar inte vara sjuk, har inte tid att vara sjuk, har inte råd att vara sjuk har elt enkelt ingen lust. Men med ett jävlar anamma ska ja nog faan besegra detta virus med. Mycket the kanske hjälper å me lite tur hjälper det mot urinvägsinfektionen jag har också som jag tragiskt nog åkte på i helgen.

Helgen som kommer ser jag verkligen fram emot för då ska jag få spendera hela helgen med min älskling och det är första gången. Känn som vi ses alldeles för lite trots att vi träffas rätt ofta ändå. Men jag antar att det är så när man är nykär fast nu har det snart gått två veckor och jag blir bara mer å mer kär i den karln. Det jag älskar mest med honom är att han inte är som alla andra jag varit med. För honom är det en självklarhet att räkna med mina barn i alla tankar han har och det är det inte många som gör. Men så klart innan vi blev ett par frågade jag honom om mina barn skulle vara ett hinder och han svarade nej. Sen dess har han gjort en massa för att bevisa det.  En annan sak jag älskar med honom är att jag kan vara mig själv från början till slut med honom. Han har förstått och accepterat att det är viktigt för mig att få klara mig själv och han låter mig göra det.
Jag fick frågan igår om jag äntligen hittat rätt denna gången och jag kunde bara säga hittat rätt nej jag har hittat hem =)

Många pussar till dig min sötis jag längtar redan till fredag trots att vi sa hejdå imorse.

Myspys

Lite försenat men nu har jag äntligen fixat det. I tisdag mötte ja min älskling på centralen och så följde han med mig hem å va har sötnosen med sig?? Jo mina favorit blommor så klart =)

Visst är dom fina =)


Idag då jo ja å lilltjejen Maja har kollat på film och myste i soffan. Jag har jue skaffat massa nya filmer så att jag slipper titta på samma film om och om igen. Så idag blev det Barbie och tiggarflickan som film nummer ett och som film nummer två blev det Barbie och pegasus förtrollning då ska man ha 3D glasögon på sig och jag lyckades ta kort på oss brudar med glajjerna på oss =) så skratta inte allt för mkt åt mig nu ;)

Snygga brudar va hehe

Men jag tror att det blev lite för mkt för lilltösen för hon slocknade i soffan :p hon är så söt när hon sover fick bära in henne i sängen och lägga henne men det gör inget för hon är jue trots allt min sötis hihi


Nog är hon söt???

Nostalgi

Igår satt jag på youtube och kollade runt lite och hittade en av mina favorit låtar i ny tappning. Det är en duett mellan far och dotter och det var jättebra så jag lägger ut den så får ni själva se




Sen när ja ändå var på gång hittade jag en gammal låt från förra året som just nu av någon anledning verkligen definierar det jag känner för Tommy. Så nu hoppas jag verkligen att det håller mellan oss för av nån anledning har han kommit att betyda väldigt mycket för mig. Å det bästa av allt mina barn tycker också om honom.



Tommy du ska veta att nu när du finns i mitt hjärta kommer ja göra allt för dig och finnas där när du behöver. Du finns i mina tankar och jag stöttar dig till 100% du betyder otroligt mycket för mig.

Ja fattar inte

Varför är barn så väldans envisa?? Jag har försökt få min dotter att sova i snart 1,5 timme för att vi ska upp tidigt imorgon men hon bara totalvägrar. Det har blivit ett antal turer fram och tillbaka mellan vardagsrummet och hennes rum. Men nu har det varit tyst ett tag så jag hoppas att hon sover.

Har varit en konstig helg rakt av men det blir som det blir när man är trött och inte riktigt hänger med i alla svängar. Men jag är glad och lycklig för min alldeles egna älskling. Det är du å ja mot världen ;) som man säger.

Imorgon börjar jobbet igen och jag har ett möte som jag sagt tidigare. Är inte direkt nervös för jag vet att dom måste se till att det blir bra. Det enda jag hoppas på är att dom hittat något mer varaktigt och inte bara småprojekt hela tiden.

Fast det senaste projektet jag jobbade på hade jag faktiskt jättekul på men det kanske beror på den jag arbetade med så klart. En bättre vän får man kanske leta efter å vore de inte för den personen vore ja inte så lycklig som jag nu är heller.

Pussar å kramar till alla....

Tröttare än tröttast

Nu har Maja tre nätter på raken vaknat mitt i natten och sen inte velat somna om. Inatt gick de så långt att hon inte somnade om förrns halv fyra så gissa om jag är trött idag. Hoppas att hon sover inatt om inte annat så hoppas jag att min bror håller det han lovat och tar hand om henne när hon vaknar så att jag får sova annars vette tusan hur jag ska klara av mötet på jobbet på månda.

Å mötet ja det fick jag veta igår att jag skulle ha på måndag får väl se vad dom säger men jag hoppas att allt är klart nu så det inte blir mer strul om vad jag ska göra. Orkar inte hålla på att sitta av tiden varenda dag. Företagsläkaren sa jue faktiskt minst 6 månader så jag hoppas verkligen att jobbet har lyssnat på det nu.

Händer inte så mkt mer förutom att jag träffat någon =) men vill inte avslöja mer än så nu. Så fort jag blir mer säker på vårt förhållande kommer ja nog gå ut offentligt med det  men det är något både han och jag ska vara redo för först. Men nu vet alla att det finns ngn i mitt liv i alla fall.

Pride veckan

Nu är hela priden över och jag känner lite ångest. Jag har haft så kul att jag redan nu längtar till nästa år. Så det jag nu gör är att fundera ut hur jag ska lösa det med barnen nästa år så att jag kan jobba då med. Förhoppningsvis kan ja lösa det men man vet aldrig. Jag får fundera å fundera å till slut kommer jag komma på en lösning. Jag har jue ett bra tag på mig så det går nog att lösa.

Är nu inne på min sista semestervecka och försöker städa lite. Idag håller jag på att tvätta soffan och har tagit hand om lite annat. Ska försöka att ta tag i resten av skiten på golvet men ja har en gnällig tös nedanför som tar upp mestadels av uppmärksamheten just nu får försöka locka henne att göra ngt så att hon inte somnar...