Jaha tider rinner iväg

Alltså nu blir ja snart knäpp satt igår och funderade på barnen och vad stora dom blivit. Linn har ett år kvar på dagis sen är det skola för henne :s shit va fort tiden gått å Maja då ja hon fyller 3 om mindre än 4 veckor. Hjälp vad mina unngar börjar bli stora. Usch ja vill ha mina bebisar :( fast så klart dom kommer alltid vara mina bebisar ändå :p
Jag älskar dom två så mycket att jag blir tokig. Visste inte att man kunde älska någon så mycket som jag älskar dom. Å Linn är så himla söt igår på bussen förklarade hon för mig att det var inte bra att jag inte hade någon pojkvän så hon ansåg att jag skulle köpa mig en XD tokiga lilla flicka. Ja sa att "mamma har inte tid med någon just nu" då tyckte hon att ja va knäpp. Hur förklarar man för henne att jag visst vill men har inte tid ork eller lust att försöka hitta någon som ändå bara kommer krossa mig. Jag tror inte ja har energin att komma tillbaka från ännu ett misslyckande. Jag får ta det när barnen är tillräcklig gamla för att förstå vad som händer helt enkelt. Ge upp alla drömmar på att få fler barn och satsa på att kanske hitta nytt jobb som ger lite mer pengar så vi inte går under hemma. Tack vare min kära mor klarade vi oss denna månad. Vet inte vad jag skulle göra utan henne.

Såg en annons på facebook om att vi ska hedra och komma ihåg våra mammor (dom som gått bort) ja blev helt knäckt för ja fick en känsla av att mamma skulle försvinna å ja höll på att börja gråta. Herregud mamma mår jue bra!! Men den känslan av panik som ja fick kan jag inte skaka av mig. Jag behöver fortfarande min mamma. Jag sympatiserar verkligen med alla som förlorat sin mor och beklagar det verkligen men jag kan inte säga att jag förstår för det gör jag inte å kommer inte göra förrns ja själv står där och sörjer. Men den dagen hoppas jag ligger låååååångt fram i framtiden tror inte jag skulle kunna tackla det just nu alls.
Morfars död i december tar fortfarande knäcken på mig. I början såg jag honom varje kväll komma till min säng och prata med mig och försöka skoja bort sin bortgång så att jag skulle kunna sova. Jag ser honom fortfarande ibland när jag har svårt att sova. Jag stod inte min morfar så nära men ändå knäcker de mig än idag. Hur skulle ja då inte må om mamma försvann??? Vill inte ens tänka på det så nu suddar vi ut det ifrån hjärnan.

Om två dagar är det valborg vad har ni för planer???
Jag och barnen ska på dagen åka till min mors jobb och hälsa på ett tag och umgås med henne vi träffas så sällan :( sen på kvällen blir de vara hemma för ungarna ska få umgås me sin morbror för ja jobbar natt.

Nu ska ja ta å njuta av de fina vädret i märsta innan vi ska åka mot centralen igen :p då har ja rast.

Puss å kram alla......

Jaha å nu??

Det är som vanligt man träffar en jättetrevlig å mysig kille faller som en fura å sen går allt åt pipan ja fattar inte varför. Det är inte hans fel heller det är mitt vi hade inte sagt något utan vi började prata bara. Han gav inga löften å jag begärde inga men ändå så lyckas han krypa in under skinnet på mig å ja faller. Jag blir så less och irriterad på mig själv för att jag inte lyckas kontrollera mina känslor. Vem vet det hade kanske kunnat bli något riktigt bra av det hela men min känslor kom ivägen.

Vi brukade messa varje dag å de va alltid ja som började nu så här i efterhand förstår ja att jag ville mer än vad han ville. Jag bestämde mig för att jag inte skulle höra av mig till honom för om han var intresserad skulle han jue höra av sig till mig men det har han inte gjort det säger en hel del tycker jag. Igår va han online på msn samtidigt som jag och gissa om det va svårt att inte skriva till honom det var i stort sett allt jag ville men jag gjorde det inte stod på mig. Samma sak idag vi är online samtidigt men jag skriver inte för vill han mig något vet han vart jag finns. Jag vill inte framstå som desperat eller efterhängsen för det är jag faktiskt inte även om det ibland kan verka så. Allt jag vill är att hitta någon och få känna lycka igen.

Men men det va trevligt/mysigt så länge det varade i alla fall.


Ida har jag varit till Kim och fixat mina naglar hon är jätteduktig och supertrevlig. Hon har öppnat egen nagel salong på söder som heter Kim's Nails besök gärna henne om ni vill fixa naglarna å hälsa från mig =)
Gjorde en tårta till henne som ett grattis ill öppningen och hon tyckte jättemycket om den =)

Fin va? :p

Så här fina blev naglarna efter hennes besök =)


Puss å kram alla =)

Nattuggla

Usch va störd man är som frivilligt jobbar natt :s men va faan de e rätt skönt att jobba på natten me. Inte så mkt folk som är ute och åker och man kan lätt stänga dörrarna när man ska åka iväg. Men ida lacka ja lite på idioterna som åker me oss. Något snille hade lagt en tom ölflaska i dörren så den inte ville stängas så nu är vi sena pga det :@ men men ja gick å tog bort den sen va de bara klappa igen dörrarna å dra vidare. Sitter på näst sista tåget mot Bålsta å där uppe kommer de stå en taxi å vänta på mig :p
Går jue inga tåg till centralen å ja ska jue så klart dit å sitta under nattvilan :s

Men men tur att man har roliga vänner som skickar knas mms :p fast ja piggna jue till lite så tack till Jörgen ;)

Men trött kan man jue ana att ja e eller???

om inte annat så är ja de :p

Folk är bra roliga. Dom står och håller i dörrarna och är allmänt irriterande tycker att ja ska öppna för dom när dom kommer springande för "annars kommer ja inte hem" hallå kom i tid då!!!!
Sen går de faktiskt ett tåg till efter mitt!!! Fast okej det är en halvtimme kvar tills dess men vill du inte vänta så kom då i tid!!! Ja jag vet jag upprepar mig men va faaaaan vill man med ett tåg kommer man i tid. Alla andra ska väl inte behöva drabbas för att du inte kan passa tiden eller?????

Sälja saker

Nu när jag har gått ner så otroligt mycket i vikt så har jag en hel del kläder som jag inte längre kan använda.
Jeanskjolar som knappt är använda :s nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra med allt så jag funderar på att ha en loppis och sälja allt men hur sjutton ordnar man det på bästa sätt egentligen??? Tycker det är onödigt att betala en annons för att sälja saker då har man jue redan från början förlorat lite på det eller??

Jag har ingen plats för sakerna och vill inte längre ha dom heller men att kasta dom känns inte som nåt alternativ heller. Å nu när ja faktiskt skulle behöva lite extra pengar så vore de jue klart bättre att sälja det men då återstår bara hur! Alla tips är välkomna ;) helst något som inte kostar mig pengar :p

Va me på tv?

Fick idag ett samtal från meterfilm som säger att dom eventuellt vill ha med mig på tv i sommar :s hmmm tänker ja bara. Men nyfiken som jag är så ska jag ändå åka och träffa dom :p programmet som dom vill ha med mig i heter Ensam mamma söker. Fast i och för sig först ska jag klara av att bli uttagen till programmet sen ska man jue utstå och klara ytterligare en uttagning för av dom 6 som går vidare är det bara 3 som kommer med i programmet. Å vem sjutton skulle skriva till mig??? Så ja tror inte jag behöver bekymra mig så mkt över det ändå. Men det skulle vara intressant ändå :p

Pussar å kramar......

Dagen som varit

Idag har jag gjort många saker som ja e stolt över =)

Det första då åkte till bilskolan imorse och kände mig lugn för en gång skull. Va inte alls nervös :p alltså kände ja mig redo för nya utmaningar =) och nog fick ja lite nya utmaningar me :p idag tyckte nämligen min bilskolelärare att det var dags för mig att lära mig fickparkera :s ja tyckte väl att de verkade lite krångligt men okej ja testade. Till min stora förvåning (och Kenneths :p) så klarade ja av det på första försöket :D vid fyra olika tillfällen testade han mig och alla gångerna klarade ja av det wiiieeeee.

Nästa grej då jo på hemvägen bestämde ja mig för att vara nyttig hör å häpna jag gick en promenad på 1,5 timme *klapp på axeln* hehe lurade me mig storebrorsan me :p ringde honom från bussen och frågade om han ville gå med mig å de gjorde han så nu har ja sett Lejondals slott har inte varit vid lejondal tidigare.

 
Kolla va fint det är =) riktig wow känsla fick ja :p

Fast innan vi gick dit så gick vi till sjön som ligger bakom slottet fast på andra sidan så det blev en riktig promenad kände av det i både rygg och knän när vi kom hem igen.


vi såg dessa svanar :p

Slottet ligger på andra sidan till höger har jag för mig hehe så bra minne har ja inte ;)

Allt som allt så har det varit en underbar dag =)

Pussar å kramar på er ;)

Farligt, galet å otroligt korkat

Igår kväll gick jag på gnesta linjen och faan alltså va korkad man kan vara :s
Jag hade sista tåget från gnesta till södertälje centrum och redan när jag och min förstärkning stod i gnesta kom det fram en grupp på 4 killar (gäng 1). Dom berättade att det var ett gäng på tåget (gäng 2) bestående av 5 killar och 1 tjej som dom hade problem med varav jag och min kollega svarade att dom skulle sätta sig så långt ifrån dom som möjligt vilket dom till en början gör. Innan vi lämnar gnesta går två killar från gäng 2. När vi rullar från gnesta så ser vi i övervakningskameran att gäng 1 går och sätter sig i närheten av gäng 2. Både ja och min kollega ansåg att dom var ute efter bråk från första början. Vi går ut för att visera biljetterna och kommer fram till dom här gängen innan vi rullar in i järna där gäng 1 skulle gå av. Jag och min kollega hade gett upp chansen att se några biljetter i stort sett ingen hade biljett i alla fall. När tåget börjar bromsa i järna bestämde vi oss för att stå kvar vid gäng 2 för att hålla kolla på situationen. När tåget sen stannar blir den tryckta stämningen värre. Gäng 1 börjar snacka kaxigt gentemot gäng 2 och både ja och min kollega förstod att det skulle eskalera, vilket det gör. Vet inte riktigt hur det går till men båda gängen står upp och allt jag kan tänka är att jag vill få av det ena gänget så att vi ska kunna åka vidare. Hamna mittemellan gängen och blir ihoptryckt av de båda som vill komma åt varandra. På något sätt lyckas jag hålla killarna från gäng 2 kvar vid sina platser samtidigt som jag föser ut gäng 1 ur tåget. Mitt i tumultet har en kille från vardera gäng hunnit spotta på varandra och dragit i jackor med mig emellan. Förbannad som jag blev röt jag åt gäng 2 att sätta sig ner. I det läget är alla från gäng 1 utanför tåget och jag ryter åt dom att försvinna från tåget. Meddelar till föraren att det är klart så han kan stänga dörrarna och vi ska kunna åka vidare. Vad jag missat i tumultet var att någon från gäng 2 hade dragit fram en kniv. Min kollega fick fodralet på foten och diskret föst den åt sidan. Killen som va värst i gäng 1 slänger sin fulla ölflaska i marken så att öl och glas splitter flyger in i tåget och på mig. Nu i efterhand är jag alldeles skakis och undrar vad i helsike ja tänkte när jag ställde mig mitt emellan sådär. Tänk om han som drog kniven använt den? Vill jag verkligen göra mina ungar moderslös redan nu?? Nej ska faan se till att inte hamna i sån situation igen. Fast känner jag mig själv så nästa gång det händer står jag mittemellan igen och stoppar. Förhoppningsvis går det väl ut nästa gång också men man kan aldrig vara säker. Men men en händelserapport är skriven och skickat till företaget så förhoppningsvis kanske det kan finnas väktare på sista tåget nästa gång.
Kan jue vara värt att nämna att min kollega också var tjej. Vi va två tuffa brudar ute igår och jobbade :p

Jobb, jobb å mera jobb

Sitter i tåget nu på fredagskvällen har precis börjat jobba. Har en lååååång natt framför mig. Men i slutändan är det pengar å det är precis vad jag behöver. Tur att jag har en syster som ställer upp och är barnvakt eller ja tur att hon har en pojkvän somockså ställer upp eftersom syster är sjuk så ja antar att han nog gör det mesta :p men de gör inget Maja tycker om honom också. Men guud va lack hon blev för att vi inte gick över tidigare. Jag tyckte att vi kunde vara hemma och mysa lite först men icke sa nicke hon skulle dit pronto :p

Idag har jag varit och kört igen kul som faan gick hur bra som helst förutom att jag fortfarande inte klarar av mjuka inbromsningen men men nån gång ska väl de fastna i min tröga hjärna me. Backningen har jag i alla fall lyckats klara av utan problen idag =) ser framemot körningen på månda. Tror att jag lyckats få rätt lärare han är riktigt rolig att åka me. Fast det komiska är att han typ lutar sig tillbaka å halvblunar å säger jag litar på dig :s jag svara honom du e knäpp hur kan du göra de när jag inte gör de :p då skrattar han bara å säger kör du å låt mig oroa mig för sånna saker det rullar jue på utan problem.

Tror på faan att ja gått och fått känslor för helt fel person igen :s när ska ja lära mig??????
De va tråkigt för jag gillar honom skarpt och vet att han tycker om mig med men som vanligt så vill jag lite mer än vad han vill så det bästa är väl ett clean break innan de går för långt??? Ja det verkar så i alla fall för jag har inte hört ngt på hela dagen och normalt brukar vi messa varann ett par gånger om dagen så hans svar var väl ganska uppenbart.

Men men ge upp vad är det? Någonstans finns min lycka också jag ska bara hitta honom först och det får ta den tid det tar. Men ja är färdig med att kyssa grodor utan att få prinsen så nästa gång får de tamefan vara prinsen ja möter.

Imorrn ska Maja till tandläkaren för första gången, spännande kom ihåg när Linn gjorde det hon tyckte det va läskigt men Maja ser framemot de. Förhoppningsvis tycker inte hon samma sak utan låter sköterskan räkna hennes tänder =) ska bara komma ihåg att vi ska dit också för jag hinner i princip bara sluta imorrn bitti å sen åka och möta min syster, hennes pojkvän å Maja i kungsängen så ska hon dit. Hoppas som faan att ja inte somnar :p

Sov gott alla å tänk på mig inatt som jobbar :p

Puss å kram

Ida blev det lite youtube igen :p

Den här låten va en av mina favoriter under årets melodifestival :p







Tycker den här låten är så sköööööön Kom kom kom =)







Den här låten är Linns favorit =)

Prov svaren

Jag fick ett samtal av läkaren på Danderyd och han berättade att min prover nu var helt normala så dom kunde inte tala om varför jag hade fått så ont :s så nu är de bara tillbaka och gissa vad det kan vara igen då :( jag hoppas bara att jag inte kommer råka ut för det igen för jag orkar verkligen inte med att ha ont til och från hela tiden. Nu ska ja ha lite rast börjar bli hungrig faktiskt :p
Efter rasten väntar 1,5 varv på kungsängen linjen börjar till västerhaninge.

Pussar å kramar......................................

Senaste nytt

Nu va de ett tag sen ja sist skrev ngt som hade me mitt liv att göra :p ja e ledsen för de så ja alla nyfikna nu kommer äntligen en uppdatering om vad som hänt den senaste tiden. Vet inte riktigt vart jag ska börja så jag hoppar en del i tiden fram och tillbaka :p

Börjar med påskhelgen. På lördagen kom min bror och en arbetskollega över för att hjälpa mig rensa här hemma. Jag har ett allvarligt problem och det är att jag inte klarar av att kasta nånting. Men med deras hjälp kastades en hel del =) jag kommer nog vara dom evigt tacksam. Sen på kvällen bjöd jag på mat och dricka men det slutade med att min älskade syster tog med sig min dotter hem till sig och var barnvakt över natten. Det resulterade i att vi bestämde oss för att gå ut på kvällen. En gemensam vän till mig å brorsan kom över innan vi åkte iväg och vi satt hemma och drack drinkar som brorsan blandade. Vi lekte leken "Jag har aldrig...." å ja torskade hårt på den för dom va så fula att dom sa saker dom visste att jag gjort så jag fick dricka hela tiden så ja va bra dragen när vi gick hemifrån. Vi hamnade på sportbaren i kungsängen. Måste säga att alla som klagar kanske inte gått med rätt folk helt enkelt för ja hade jättekul.

På söndagen kom min syster med min dotter vid elva tiden å ja va nog fortfarande full skulle ja tro för ja måde hur bra som helst :p bjuder på en bild från vårat mys på morgonen =)

Morron mys
Jag och Maja =)

Träffade en gammal vän där och det va kul, har inte sett honom på ett bra tag. Vi bestämde för att hålla kontakten så vi bytte nummer å la till varann på facebook :p

Började prata med en kille (brandman :p) på nätet i lördags me ja som bestämt mig för att nu får de va ett tag men ja kunde inte låta bli han verkade så trevlig. Vi bytte nr å så har vi skickat mms/sms fram och tillbaka. Min första instinkt om honom är kvar han är jättetrevlig. Ser jävligt bra ut för den delen också :p
Fast utseendet är inte allt. Men han är gullig och vänlig, verkar vara den omtänksamma typen =)
Träffade honom i måndags och ja min inställning om honom kvarstår. Hoppas bara vi ses igen om inte annat så messar vi fortfarande med varandra.

För att hoppa lite i tiden då. Jag och killen gjorde slut i början på mars som jag har berättat om, jag stod helt enkelt inte ut längre med hans sätt att behandla mig. Kände mig idiotförklarad i stort sett varje dag och den stunden ja inte kände det så var jag tvungen att tala om för honom vad han skulle göra och hur för det klarade han inte av själv :s nej jag orkade helt enkelt inte med det längre.

Sen tog det ett tag innan han flyttade ut men i lördags gjorde han det och jag måste säga att det känns som en lättnad även fast det lämnade efter sig en hel del problem och huvudvärk för mig.

Ojojoj så jävla trött ja e. Gick upp 07:10 i fredags för att åka med barnen till dagis och sen ta mig till vårdcentralen för att lämna blodprover (inte coolt) men förhoppningsvis kan dom proverna ge svar på varför jag hamnade på sjukhus för två veckor sedan :s sen efter det åkte jag till bilskolan för min körlektion, från bilskolan till dagis å från dagis hem. När ja kom hem va de till att fixa midda å göra iordning för arbete. Hade nynäs natt vilket va helt okej. Inte särskilt mkt folk alls. Under nattvilan fick jag bara en timmes sömn tänkte för mkt på brandmannen :p vi hade sms:at en hel del roliga saker den kvällen.

Blev inte något sova av när jag kom hem sen heller. Barnen var vakna så det va bara ta hand om dom. Tur att min syster va där för de gjorde det hela något lättare. Vi gick till Linns faster och var där en liten stund innan vi bestämde oss för att åka iväg till jakan å shoppa lite det har ja berättat om redan :p

                                  
Innan                                                   Efter

På kvällen när ja äntligen va på väg i säng fick jag ett oväntat samtal av en gammal vän som behövde prata och nog prata han alltid :s men jag är glad att jag kunde ställa upp vi behöver alla ha någon att prata med så för mig var det självklart att sitta och lyssna även fast det va när jag som mest behövde sova. Jag hoppas bara att det hjälpte och att han känner sig bättre nu.

På dan sen på söndan gick jag med barnen och Angelica upp till hennes föräldrar så att barnen fick umgås med farmor och farfar eller det är Linns farmor och farfar men Maja brukar säga det med även fast hon vet att dom inte är det. Det underlättade lite för ja somnade inte men va på god väg. Pratade i telefon me Therese sen på kvällen och somnade ifrån henne :s men som tur va blev hon inte sur =)


Jag och Linn =)

I måndags var det igen dax för bilskolan. Körde med Kenneth, honom gillar ja han skrattar åt allt och är väldigt lugn. Kan jue säga att allt gick åt helvete första delen av lektionen åkte på flertalet kärringstopp (faan faan faan kan jue bättre än så) men han tyckte att det va helt okej. Han frågade till och med om ja ville korta ner lektionen för han märkte hur trött jag var. Men ja sa tvärt nej jag ska faan klara de här. Dunkade huvudet i ratten vid flertalet tillfällen irriterad över hur dåligt det gick. Men andra halvan av lektionen gick hur bra som helst. Jag hämtade upp allt och vi kunde till och med gå vidare till nästa moment vilket var backa :s de tog ett tag ( 3 försök) innan ja klarade det perfekt men ja gjorde de =) Kenneth tyckte att det var den bästa upphämtningen han någonsins sett å tack gode gud för det. Så nu blir det till att försöka komma ihåg allt tills på fredag då det är dax igen. Stackars Kenneth som måste dras med mig :p

Nu sitter ja på jobbet och är fortfarande as trött 2 nätters sömn räcker inte för att ta igen allt ja missat i helgen så jag hoppas jag klarar att hålla mig vaken resten av aarbetspasset vilket är låångt kvar för jag har precis börjat.

Nä nu ska ja försöka vinna på lotto så ja har råd att köpa nya kläder alla är jue typ förstora :s vilket är skönt på ett sätt men samtidigt inte. Mina boobs finns jue snart inte mer :( hade ja haft pengar så skulle det vara det första jag åtgärdade man kan jue inte leva utan boobs heller eller jo faktiskt ja skulle föredra inga alls över dom ja har nu. För dom ser ut som skit....

Nä om man skulle ta å blunda lite mellan stationerna så kanske man är pigg sen lagom till att man kommer hem och ska orka me Maja å Maggie

Pussar å Kramar...............................................

Bumbibjörnarna

Sitter på facebook å ser en kollega skriva en textrad från en låt å nu e ja fast :p de e som vanligt de =)



Här är den engelska versionen med texten här under:

Dashing and daring,
Courageous and caring,
Faithful and friendly,
With stories to share.
All through the forest,
They sing out in chorus,
Marching along,
As their song fills the air.

Gummi Bears!!
Bouncing here and there and everywhere.
High adventure that's beyond compare.
They are the Gummi Bears.

Magic and mystery,
Are part of their history,
Along with the secret,
Of gummiberry juice.
Their legend is growing,
They take pride in knowing,
They'll fight for what's right,
In whatever they do.

Gummi Bears!!
Bouncing here and there and everywhere.
High adventure that's beyond compare.
They are the Gummi Bears
They are the Gummi Bears



Självklart lägger ja in den svenska versionen me =)



snälla och rara, helt underbara
och deras saga berättas igen
först deras sånger som för många gånger
djupt in i skogen där lever de än!

hipp hurra! för här kommer bumbibjörnarna
studsar fram igenom sagorna
och vi får följa med

bumbibärs saften, den magiska kraften
och visst blir man stark om man dricker utav den
onska och törnar det klarar små björnar
de kämpar och godheten segrar igen!

Shopping runda =)

Idag har jag varit iväg med min syster, mina två barn, deras faster och hennes dotter Elise. Vi åkte till jakobsberg på shopping runda och den här gången hittade jag faktiskt ngt =)

Här är mina inköp dom gjordes på H&M



Kläderna går att beställa på H&M:s hemsida hm.se

BH art nr 19-3722
String art nr 78-7234
Kofta art nr 97-7488
Blus art nr 97-5433

Koftan och blusen finns i andra färger med =)