Stora tjejen =)

Nu har ja jue varit sjuk å en vecka så imorgon är det dags för sjukgymnasten igen. Jag hoppas verkligen att kroppen kommer orka med det nu efter en hel vecka borta men jag kommer kämpa ändå. Jag ska ta mig igenom träningsprogrammet å komma segrande ur det. Har lite smått åkt tåg denna veckan och det har faktiskt fungerat så kanske kan jag börja jobba ordentligt igen men jag vågar inte hoppas på för mycket. Har lite smått börjat ställa mig in på att plugga igen och det verkar mer och mer lockande om jag ska vara ärlig. Satt igår och idag å funderade på vad jag skulle vilja göra och igår kom jag fram till att en bra början är att söka in till sjuksköterske programmet så det gjorde jag igår :p nu gäller det bara att komma in och hitta motivationen. Vad som händer sen efter utbildningen (om jag kommer in) vet jag inte. Kanske att jag jobbar som sjuksköterska eller vidareutbildar mig. Två yrken som jag faktiskt velat göra ganska länge är jue faktiskt antingen barnmorska eller ambulansjukvårdare så grunden får jag om jag kommer in =)

Tog ledigt på fredag för att hinna med allt som jag ska hinna med innan lördan för på lördan ska min äldsta tjej firas =) hon fyllde 4 år igår min lilla Linnsan. Hjälp vad tiden går fort. Var det verkligen bara 4 år sedan jag fick henne??? Klart att det är hon är jue 4 år nu.
    
Men det känns som om det var igår kommer ihåg allt från första värken tills jag fick lustgasen därefter är det lite blurrigt å sen när hon var ute =) det är lite blurrigt efter det med lyckades svimma 3 ggr efter pga blodbrist men jag kommer ihåg det mest väsentliga och det är att hon kom. Jag älskar min tjej så mkt. Älskar min andra tjej lika mkt med så klart. Mina små änglar Linn och Maja dom betyder allt för mig. Dom kommer först och kommer alltid att komma först i mitt liv.

Jag har dessutom som dom flesta vid det här laget redan vet en karl i mitt liv med =) och han har accepterat att han kommer på andra plats =) det är därför jag älskar honom så mycket. Du ska bara veta hur glad jag är över att du ska flytta in med oss. Och barnen är också jätteglada. Ja har en sån fruktansvärd tur att jag har dig och jag hoppas att jag aldrig kommer förlora dig.

Nu är de dags att ta en vända till dagis å hämta lilltjejen den stora kommer hem på freda =)

Sjuk :(

Ska denna förkylning inte kunna ge med sig lite grann ens??? Ja börjar känna mig riktigt seg i huvet nu. Orkar inte med så mycket alls känns de som. Men kan inte gå å lägga mig heller för det är alldeles för tidigt för det. Imorrn ska Linnsan till sin far för en vecka nu e de hans tur å skojja inte att ja kommer sakna henne. Känns som ja precis fått tillbaka henne å så ska hon iväg igen. Men men det är som det är.

Idag har jag gjort min hemläxa inför mötet imorgon också rätt skönt. Vet inte riktigt vad jag ska förvänta mig av de där mötet egentligen. När ja väl är där känns de jue bra men sen så händer ingenting å ja vet knappt vart jag själv står just nu. Extremt jobbigt måste ja säga. Men så småningom blir väl det också bättre. Kanske ska ta å kolla om det finns nån intressant utbildning på distans som man kanske skulle hoppa på. Men ja vet jue inte vad jag vill göra heller så det gör jue saker å ting lite svårare. Det enda jag vet är att det måste vara måndag-fredag jobb med dagtid å rätt schysst betalt :p men vem vill inte ha det så ;)

Funderar på om ja ska lägga mig tidigt idag i alla fall huvet är riktigt tungt å de bankas en hel del därinne...

Klart ja måste jue faktiskt berätta en bra nyhet också....ja ska köpa hund denna gången blir de faktiskt av.


visst är hon söt =) lilla Maggie

Hon kommer till oss nästa helg =) Så hon blir hela familjens hund fast mest min :p

Å som en sista notis älskar dig hjärtat ;)

Nostalgi tripp =)

Satt igår och blev lite nostalgisk. Backstreet Boys har jue släppt en ny låt och släpper i höst en ny skiva. I samband med skivsläppet inleds deras turné med samma namn This is us. Gissa om jag är sugen på att gå. Så jag satt på youtube och sökte på en massa låtar och lät mig själv bli riktigt nostalgisk. Även om en del låtar inte egentligen är särskilt bra så finns det andra som visst är det. Och jag hittade en del låtar som jag gillar så lyssna å njut.


Detta är en av deras gamla låtar som jag gillar...Å Tommy den är till dig älskar dig...


Å så självklart ska jag lägga med den nyaste låten den är jue bara för bra fast som sagt jag är nostalgisk :p


Den nyaste låten Straight through my heart =)

Varför är jag så trött jämt???

I snart 3 veckors tid har jag haft kramper i magen och funderat va tusan det kan bero på. Känns som vid ägglossning men det har jag bara två ggr i månaden inte hela månaden. Men så sa min mamma något riktigt smart. "Har du funderat på om det kan vara spiralen som spökar?" Ja men absolut klart att det kan vara den som spökar varför tänkte inte jag så långt för???? Nä det är lätt att vara efterklok speciellt när någon har hjälpt en med tankarna :p

Har kännt mig tröttare än vanligt på sista tiden med så nu är det nog dags att kolla om jag får i mig rätt mängd vitaminer och levaxin så att det inte är fel nåstans. Klarar jue inte av att arbeta om jag ska sitta och somna hela tiden...idag la jag mig faktiskt ner på jobbet och somnade. Sov under en och en halvtimme men var ändå trött.

Fick en överraskning av älsklingen igår också han är så söt fattar inte att jag haft en sån tur å träffa honom.


Detta var min överraskning =)

Mitt möte i förrgår då jo det gick bra. Min kontaktperson berättade lite om företaget och sen fick jag berätta lite om mig själv. Som vad jag har jobbat med tidigare och lite mer om familjen. Det var intressant. Fick en hemläxa att fylla i ett kompetens/intressetest vilket jag nu har gjort. Det var lite intressant för fick fram saker jag inte alls hade förväntat mig men skoj. Har ett nytt möte på måndag så jag hoppas att det ska gå bra.

Efter mitt förra inlägg om resan när ja e 50 så fick ja ett fint svar tillbaka. Vi ska åka när jag är 30 istället =) det tycker jag låter som en utmärkt idé och det är inte så långt kvar dit heller bara 2,5 år hehe. Fast samtidigt känner ja ingen stress för att fylla 30 heller. Å du Therese du e faktiskt först med att fylla 30 ;) love you darling...

Möte :S

Ja idag är det då tisdagen den 1:a september och jag ska om c:a 2 timmar på möte :s jag sa igår att jag inte var nervös men jag är nog rätt så nervös ändå. Jag hoppas att det ska gå bra och att vi kommer fram till något bra. Fick lyckoönskningar från älsklingen imorse vilket är rätt naturligt lite förvånande däremot var att en av cheferna på jobbet kom fram och önskade mig lycka till och sa att han hoppades att dom kunde hitta något för det var synd att någon som är så duktig som jag är bara sitter och knappt gör någonting. Men inte så konstigt heller jag är jue den dagliga reserven som hjälper till vid tågsättsbyten och inte så mkt mer än så. Faaan ja vill bli bra i ryggen igen så jag kan arbeta normalt. Inte bara för att slippa värken utan för att gå tillbaka till ett arbete jag faktiskt trivs med. Men men vi får se vad nissarna på Stark & Partner säger idag. Förhoppningsvis kommer dom på något bra så allt blir bra i slutändan men det är svårt att veta så här i förhand. Ska försöka vara en duktig tjej och göra ett ytterligare inlägg idag för att berätta hur det gick.

Min lilla sjukling bestämde sig för att åka och jobba idag jag hoppas det går bra så att han inte känner sig sämre efter att han jobbat. Denna veckan bor han hos mig för att vi ska kunna prova på och se hur det känns. Jag hoppas att han inte kommer känna sig utsliten bara för att han måste pendla så långt varje morgon. Förhoppningsvis kommer det att fungera bra och då vet vi hur det är om vi skulle flytta ihop. Men när det sker det vette tusan men jag hoppas på snart det är skönt att ha honom där och barnen tycker om honom jättemycket vilket för mig är otroligt viktigt. Det har varit skönt att ha någon att somna med på kvällarna och vakna upp med på morgonen. Även fast han oftast somnar före mig och ligger å snarkar mig i örat ;) men å andra sidan snarkar nog jag också titt som tätt.

Kommer ihåg min kompis Therese när vi var i Bulgarien. Hon blev så trött på mitt snarkande varje kväll men jag blev förkyld veckan innan vi skulle åka så jag var rätt täppt i snoken kan man jue säga. Men i alla fall när vi då efter två veckor kommit hem därifrån och åkt till separata boenden så talade hon om för mig att hon nu inte kunde sova för att hon saknade mitt snarkande *asg* så vad gör lite snarkande vänner/par emellan ;)

Gud jag vill åka tillbaka till Bulgarien med henne vi hade extremt kul där nere. Lämna barnen hemma å åka en vecka det borde jue kunna funka eller ja i teorin kanske det gör det men i praktiken skulle det inte göra det. I alla fall inte för mig men för henne kanske. Nä ärligt så kommer det nog bli riktigt svårt för henne å mig att nogonsin göra en resa tillsammans igen bara hon och jag. Tror att det är något vi får ta när våra barn är stora så va säger du bruden det året jag eller du fyller 50 år då drar vi ;)