RIP Morfar <3

Igår gick min morfar bort efter en lång tids sjukdom som började med prostata cancer som sen spred sig vidare till skelettet. Han är saknad av många.

Min bästa minne av honom var att han alltid kunde få mig att skratta oavsett hur ledsen jag än var så även i denna sorgens tid kan jag tänka tillbaka på ett minne av honom och sitta å le.

Morfar jag vet att du finns där uppe och vakar över mig, saknar dig <3<3<3

RIP 091227

Dagen före julafton

Jaha idag är det dagen före dopparedagen å va gör ja?? Jo ja sitter på jobbet å bloggar :p Fasiken va nice det är med en bärbar dator och mobilt bredband så man kan göra ngt skoj under tiden man jobbar. Har spotify på i bakgrunden med julmusik så man kommer i stämning till imorgon men å andra sidan det är jue snö på backen för första gången på ja vet inte hur många år =) Det är jue alltid trevligt med snö under julen.



Som sagt ja sitter på jobbet här är beviset :p



Måste bara lägga ut en bild på min underbart snygga syster <3<3<3
Visst är hon supersööt

Förlåt om du inte tycker om de men ja gillar den bilden =)

God Jul alla och ha ett riktigt Gott Nytt År!

Hoppas nästa år för med sig endast bra saker =)

Modell dag

Igår fick jag chansen att vara modell för en dag. Det går till på det sättet att man åker till ett ställe som heter The Studio (finns även ett ställe som heter modelhouse i sthlm) där blir man sminkad och får hjälp att få håret stylat. Kläder får man ha med sig själv. Efter man är sminkad och stylad i håret får man en fotograf som tar med en till en studio där man blir fotograferad.

Bifogar bilder så klart =)

              
         
              
              
              
              

Systers 18 årsdag =)

Idag har vi varit och fixat våra tatueringar =) äntligen kunde vi göra vår syster tatuering som vi har pratat om den länge å vad passar inte bäst än att göra den på hennes födelsedag??? Idag har vi alltså varit iväg och fixat dom =)


Min syster har den till vänster å ja har den till höger =) men fy fasiken va ont de gjorde :p men de va klart värt de =)

Mer kommer efter vår kväll för ikväll ska vi ut å parta lite =) men men de återstår att se om vi kommer ihåg kameran :p